Onze Budget Line raamprofielen zijn nu hét betaalbare alternatief voor ouderwetse raamrubbers.

Veel booteigenaren vinden een investering van duizenden euro’s voor nieuwe ramen in hun boot te hoog. En in heel veel gevallen is dat ook terecht. Je geeft geen € 5.000,- uit aan nieuwe ramen, als de waarde van de boot ongeveer hetzelfde is. Wij begrijpen dat en denken hiervoor dé oplossing te hebben.

Hoe werkt de Budget Line van TOPwindows?

1. U haalt zelf uw ramen uit uw boot en brengt deze naar onze technische afdeling in Haskerdijken (Friesland). Hier wordt uw bestaande (geharde) glas beoordeeld en bij geschiktheid naar onze fabriek in Middelburg gebracht.

2. Binnen circa 2 weken krijgt u van ons bericht dat u (nadat u de factuur hebt voldaan), uw ramen met ons nieuwe kunststof profiel kunt ophalen bij de TOPwindows fabriek in Middelburg. Extreem korte en unieke levertijden!

3. In geval van zogenaamde “tegenlijstramen”, dat wil zeggen dat er zowel aan de binnen- als de buitenzijde een profiel wordt gemonteerd, zal het raam niet exact in uw boot passen. Het raamgat zal iets groter moeten worden gemaakt. Desgewenst, kunnen wij een mal voor u leveren voor slechts € 10,= per raam. Wilt u echt de voordeligste oplossing, dan leveren we de ramen zonder tegenlijst. Het raamgat hoeft dan veelal niet te worden aangepast en u monteert uw nieuwe profielen eenvoudig met kit.

Voordelen Budget Line

  • De raamprofielen zijn leverbaar in 5 kleuren (aluminiumkleur, donkergrijs, donkerblauw, zwart en gebroken wit) dus een kleur die bij uw boot past is altijd te leveren.
  • Een goedkoper alternatief, dat ook nog eens binnen 2 weken leverbaar is, gaat u niet vinden!
  • Uw boot krijgt een luxe uitstraling en eindelijk bent u van die zwarte, moeilijk te verwijderen strepen op uw verf af! Wie wil dat niet?

Bent u geen echte doe-het-zelver, dan kunt u natuurlijk altijd gebruik maken van ons “Full-Service Systeem”. We komen dan inmeten en monteren. Tarieven hiervoor kunt u vinden in ons “online offerte systeem”.