Kunststof bootramen bieden u vele voordelen ten opzichte van ramen met profielen van aluminium en rubber. Waar aluminium profielen condenseren, doen kunststof profielen dat niet. Dit levert u als voordeel op dat er geen schimmel ontstaat op het hout rondom uw ramen en dat het hout niet gaat verrotten. Daarnaast heeft aluminium een lage isolatiewaarde, wat inhoudt dat de warmte sneller uit uw boot gaat. De isolatiewaarde van kunststof profielen is daarentegen juist hoog. Wanneer u voor bootramen met een kunststof profiel kiest, bespaart u dat dus veel geld! Kortom, de kunststof bootramen van TOPwindows Delfstrahuizen zijn erg voordelig.

Het plaatsen van kunststof bootramen is erg gemakkelijk

Bent u overtuigd van de vele voordelen van dit materiaal en wilt u uw huidige ramen met profielen van bijvoorbeeld aluminium of rubber laten vervangen? Het plaatsen van kunststof bootramen is bij ons heel gemakkelijk. Wij meten de ramen op basis van uw oude raam op met een 2D meetapparaat. Daarnaast is het mogelijk om klap- en of schuiframen te laten plaatsen. Bijkomend voordeel is dat het nieuwe raam brandvertragend werkt.

Vertel ons uw wensen

Wij horen graag wat uw wensen zijn. Online vraagt u eenvoudig en snel een zelfgemaakte offerte aan, waarna wij contact met u opnemen. Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie over onze kunststof bootramen? Bel ons dan gerust: 0031 (0)118 436911.